2013. november 24., vasárnap

Szepesi Nikolett: Én, a szexmániás - csak 18 éven felülieknek!

Amióta állatvédőként dolgozom, nem nagyon érek rá bulvárral foglalkozni, tehát gőzöm sincs, hogy ki kivel mit csinált a celebvilágban. Ezt a lányt is csak véletlenül láttam meg a Blikkben, amikor írtak arról, hogy állítólag szexuálisan zaklatták, illetve bántalmazták őt. Egy ilyen téma mindig hatalmas érdeklődést generál, ugyanis a zaklatás, meg az erőszak fogalmával nem egyszer visszaéltek már olyan lányok/nők, akik csak bosszút akartak állni valamilyen férfin, és ez tűnt a számukra legkézenfekvőbb lehetőségnek. Ezek után nem csoda, hogyha ilyen esettel találkoznak az emberek, valahogy kétkedve fogadják ezt az egészet.
Különösen Nikolett esetére igaz ez, aki bulizik, piál, pasizik, szexel orrba-szájba gátlástalanul, úgyhogy nem éppen az ártatlan, szexuálisan megrontott áldozat képét mutatja. Ámde lélekgyógyászok azt állítják, hogy a prostituáltak és pornósok gyerekkorában sok esetben volt erőszak, szexuális bántalmazás, ezért is léptek erre a „pályára”, hiszen ezt szokták meg, ezt ismerik, márpedig a gyerekkorban kialakult szokások, hiedelmek sokszor egy egész életen át velünk maradnak.
Niki azonban elvileg nem kurva, mert nem pénzért csinálja a szexet, hanem állítólag élvezetből. Ámde van ezzel némi gond: az ilyen szex ugyanis soha nem lehet élvezetes, legfeljebb arra a rövid időre, amíg csinálják, de aztán nem marad más, csak a nagy űr.
Valójában a Niki életmódját élő lányok is titkon vágynak a szeretetre, az állandó partnerkapcsolatra (ezt Niki be is ismeri a könyvben), csak éppen totálisan rosszul állnak hozzá a dologhoz. Nikolett a könyvben ugyanis eléggé lenéző hangnemben emlegeti a partnerkapcsolatban/házasságban élőket, mert szerinte hűség úgy sincs: mindenki hazudik, félrelép, stb. Mondjuk elismerem,hogy sok igazság van abban, amit leír, pláne a hírességek/művészek/sportolók világában, de szerencsére nem mindenki él így.
Viszont azzal, hogy így áll a dolgokhoz, és inkább a bulizós, piázós, szexelős életmódot preferálja, attól nem fog közelebb kerülni a boldog szeretetteli kapcsolatokhoz, inkább ellenkezőleg: csak távolodik tőle, ugyanis egyetlen férfi sem fog komolyan venni egy olyan nőt, akibe már aznap beleüríti a tárat, pláne, ha ilyen céllal szedte fel. Ugyan minek is venné, hiszen már lelőtték a poént, legfeljebb majd szeretőnek használja a nőt a felesége/barátnője mellett. Van, akinek ez is elég, mert ennyi az önbecsülése, de Nikolett miután megírta a könyvét, akkora szarba keveredett, amiből már nem fog tudni kimászni. A könyvben ugyanis lényegében azt meséli el, hogy kik és hányszor dugták meg, továbbá leírja a férfiakról is a sokszor lenéző véleményét. Ezek után mondjuk ne nagyon várja azt, hogy komoly kapcsolatot akarnak vele kialakítani. Szexre ajánlkozó hapsik azonban minden bizonnyal lesznek dögivel, hogy utána elmondhassák: nekik is megvolt a botrányhősnő, akinek a teljesítményét aztán osztályoznák, meg különböző fórumokon kibeszélnék.
Apropó kibeszélés: ennek a könyvnek különösebb irodalmi értéke nincs, egyedül abból a célból született meg, hogy az emberek beszéljenek róla, na meg érzéseket váltson ki. Úgy gondolom, hogy ez sikerült is, mert tényleg közutálatot váltott ki a csaj. Jó, nálam annyira nem, bár eléggé egoistának tartom, aki kihangsúlyozza, hogy ő mennyire sikeres sportoló, aki keményen hajtott a sikerért.
Hát ha ez így lenne, akkor helyezést ért volna el valamelyik olimpián, vagy komolyabb bajnokságon, ámde ez nem így történt, ezért is kényszerül a magánéletének a kiárusítására. Érdekes, hogy Egerszegi Krisztina, Darnyi Tamás, vagy Cseh László nem tettek ilyet, ők emberileg is példaképek tudnak lenni, és nincs szükségük botrányokra ahhoz, hogy képben tudjanak maradni. Igaz, ők nem buliztak, meg szórakoztak, hanem kőkeményen megdolgoztak a sikerért.
Szepesi Nikolett közben visszavonult az aktív versenysporttól, és megírta ennek a könyvnek a folytatását, az Orgazmuspontokat is, amiről hamarosan be fogok számolni itt a blogon.
A könyvet kiadja az Ulpius Ház

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése