2016. december 9., péntek

Új sorozatot indított a Libri a szerelmesregények rajongóinak: itt az Insomnia!

Nem is olyan régen a piacvezetővé vált Libri Kiadó új sorozatot indított útjára Insomnia néven. Persze erre szükség is volt, hiszen a bedőlt Ulpius Ház Kiadó által megjelentetett könyvek jó részét pont a Libri jelentette meg újra, mint ahogy az egykori Ulpiusos magyar szerzőkkel is ők kötöttek újra szerződést. Mindez már önmagában sem kevés, de egy csomó új könyvet is adnak ki mindemellett, főleg bestsellereket, szórakoztató irodalmat, ami indokolja ennek az új sorozatnak a megjelenését, ami az Insomnia nevet kapta a keresztségben.
A szó álmatlanságot jelent, ami egy kegyetlen állapot, hiszen nem tudsz aludni, ezáltal pihenni és kikapcsolni sem igazán, ami komoly bajt jelez. Ilyenkor ne erőltesd az alvást, inkább csinálj mást helyette, például olvass. Ámde nem mibdegy, hogy mit: a krimit, thrillert, horrort felejtsd el, mert az csak felzaklat. Inkább valami könnyed műfajt válassz helyette, amihez kiválóak lehetnek az Insomnia sorozat kötetei, amelyek alapvetően a szerelem-szex-erotika-romantika témakörökben íródnak elsősorban nőknek.
Ja, hogy olvasni ciki, és hogy csak azok művelik, akik alapvetően előnytelen külsejűek, és senki se hívja meg őket bulizni, mert csak petrezselymet árulnának? Ez butaság. Meg különben is mit foglalkozol vele? A könyvek mindenkit várnak, hogy olvassák őket, hisz az emberekkel ellentétben nincsenek előítéleteik, tehát olvasd őket bátran.
A sorozat darabjai egy álomvilágba repítenek el, ahol szexi kalandokról olvashatsz, tehát mondjuk ez nem egy szépirodalmi kategória, inkább felnőttmeséknek lehet nevezni, ugyanis erre a műfajra nekünk is igényünk van legfeljebb másképpen, mint a gyerekeknek. Mesebeli hercegek és hercegnők ugyanis ebben a korban már nincsenek, viszont vannak helyettük modern férfiak és nők, akik valahol szerelemre vágynak a lelkük legmélyén, de ezt olykor még önmaguknak sem ismerik be. A mesék végén persze minden jól alakul, ahogy kell.
Néhány könyv a kínálatból, ami felkeltheti az érdeklődésed:


Jennifer Probst: Keresd mindörökké - Szerelmi gyakorlatok pároknak

Arilyn Meadows az a lány, aki szinte mindenhez ért: jógaoktató, önkéntes állatmentő, stresszkezelési terapeuta, szabadidejében pedig imádott nagyapját gondozza. E számtalan elfoglaltság mellett nem marad ideje, hogy megtalálja álmai pasiját. Egy nap igencsak félreérthető pózban rajtakapja jógi barátját egy csinos tanítványával, ekkor úgy dönt, a jövőben nem teszi ki a szívét ilyen megrázkódtatásnak, és nem keresi tovább a Tökéletest. Önkéntes száműzetésbe vonul, és elvállalja, hogy vigyáz Kate kutyájára, amíg a barátnője nászúton van. Eközben új páciens jelentkezik nála: Stone Petty rendőrt indulatkezelési terápiára küldték a felettesei. Stone-ból sugárzik a férfiasság és a rosszfiús vonzerő, de Arilyn keményen ellenáll: őt aztán nem veszi le a lábáról egy tüzes pillantás vagy egy szexi vigyor.

Gena Showalter: Éjsötét szenvedély – Az Alvilág Urai V.

Aeron, a harag démonának őrzője sosem látott még ilyen gyönyörű orvgyilkost. Olivia megesküszik, hogy nem démoni erő lakozik benne, hanem egy bukott angyal, aki azért vesztette el a szárnyait, mert nem volt képes teljesíteni gyilkos küldetését. A gyönyörű halandó felkorbácsolja a halhatatlan harcos szenvedélyét, de kettőjük szerelme nem csak rájuk hozhat pusztulást, de az ártatlanokat is örök kárhozatra ítélheti.
Aeronnak dönteni kell; kötelességének vagy vágyainak engedelmeskedjen. Hűséges kísérője és tanácsadója Olivia vesztét akarja, miközben egy mindegyiküknél veszélyesebb ellenség szegődik a nyomukba, hogy elvégezze a feladatot, amire a lány képtelen volt…
Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.

Sierra Cartwright: Donovan-dinasztia sorozat

Sierra Cartwright bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a hatalmi játszmák világába, ahol a test is üzlet, ha az érdek úgy kívánja. Texas sosem volt még ilyen forró.
VIGYÁZAT; BDSM-SZEXJELENETEKET TARTALMAZ, CSAK FELNŐTTEKNEK.

Zakály Viki: Egyszeregy - Gábriel-duológia

Van egy srác, akit bármikor felhívhatsz. Egy srác, akinek sok lány tudja a számát, aki egyetlen éjszakára a Tiéd lehet, és egyszeriben megváltozik az életed. Tudja, ki vagy, mit szeretsz, hová tartasz. Szigorú szabályokat kell betartanod, ha vele akarsz lenni. Soha többé nem találkozhattok, nem hív, nem válaszol, egyszerűen eltűnik az életedből. Egyetlenegyszer lesz csak a Tiéd. De teljesen soha nem kaphatod meg.  
Liza, egy női magazin újságíró gyakornokaként próbál boldogulni, de a vérmes főszerkesztőasszony mindent megtesz, hogy megkeserítse a napjait. Egyedül segítőkész kollégájára, Barnira számíthat, akinek mindig kisírhatja magát. A sármos ex, Adrián újra feltűnik a lány életében, de csak szerelmi pótléknak tartja Lizát, aki így sem tud ellenállni neki…
Amikor a lány egy riport kapcsán felhívja azt a bizonyos számot, és találkozik a titokzatos Gábriellel, tudja, hogy nagyobb a tét, mint holmi újságírói babér. Mindketten súlyos titkot őriznek, mindketten kaptak már halálos sebet, és mindkettőjüknek szüksége van arra, amit a másik adhat… csak egy a gond, az éjszaka véget ér, és soha többé nem találkozhatnak. Vagy mégis?
Zakály Viktória a nagy sikerű Szívritmuszavar és Hanna örök fiatal írónője legújabb regényében egy izgalmas városi legenda nyomába ered: vajon tényleg megválthatja az életedet valaki, akivel csak egyetlenegyszer találkozol? És lehet belőle örök szerelem

Sophie Jackson: Egy font hús trilógia

Jelenleg a sorozatból eddig két kötet jelent meg, amelyekről egy összefoglaló posztot már írtam korábban itt a blogon.

Persze, ezek, csak kiragadott példák a sorozat köteteiből. A teljes kínálatot a kiadó honlapján találod.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése